Playshoes Kinder Regenschirm, One Size Schirm mit kindgerechtem Mechanismus, Diameter 70 cm, gepunktet

Playshoes 441767-RE/ONESIZE - Om kinderen volledige bescherming te bieden bij slecht weer verkopen we ook regenlaarsjes, regenbroeken en regenjassen van dit merk. 70 cm Ø en een kindvriendelijk vouwmechanisme. Erg handig is ook het naamplaatje, waardoor dit parapluutje niet snel kwijt zal raken op school. Hij is bovendien speciaal ontworpen voor kinderen met ca.

Veel van deze producten hebben matchende kleuren en prints. Kindgerechter Mechanismus. Dit parapluutje is leuk versierd met een klassiek stippenpatroon. 70 cm. Welk kind vind het nou niet leuk om zijn eigen paraplu te hebben? Met deze kinderparaplu van Playshoes stapt jouw kind vol zelfvertrouwen de regen in.

Playshoes Kinder Regenschirm, One Size Schirm mit kindgerechtem Mechanismus, Diameter 70 cm, gepunktet - . Neem dus zeker eens een kijkje bij de rest van ons assortiment om een leuke regenset te kopen! Diameter ca. Laat die regen maar komen! deze paraplu is één van de vele handige en leuke artikelen die Playshoes speciaal voor kinderen heeft ontworpen. Namensschild.

Weitere Informationen über Playshoes 441767-RE/ONESIZE

tiptoi® Meine schönsten Weihnachtslieder

Ravensburger Verlag GmbH - Weitere Informationen über Ravensburger Verlag GmbH


Ähnliche Produkte


Simba 107109651 - Baby-Gießkanne, sortiert

Simba 107109651 - Auswahl ist nicht möglich. Maße: 14 cm. Material: Kunststoff. Marke: Simba.

Weitere Informationen über Simba 107109651


Ähnliche Produkte